Fehmi Koru Fehmi Koru

Siyasete bir günlük ara: Ömürler uzadı, yaşta tehlike sınırı 90’ın üzerine kaydı.. Örneklerle…

Bir süre sonra en son ne zaman otomobil kullandığımı unutabilirim. Uzunca bir seyahate çıkmamız gerektiğinde, bizim çocuklar mutlaka bir bahane bulup şoförlüğümüzü üstleniyorlar çünkü. Bu...

25 Mart 2023 | 966 okunma

Bir süre sonra en son ne zaman otomobil kullandığımı unutabilirim. Uzunca bir seyahate çıkmamız gerektiğinde, bizim çocuklar mutlaka bir bahane bulup şoförlüğümüzü üstleniyorlar çünkü.

Bu fedakarlıklarını sevgi ve nezaketlerine veriyordum, son birkaç gündür bir başka motifin daha onları böyle davranmaya ittiği kuşkusu zihnime yerleşmeye başladı.

Galiba yaşımın 70’i aşmasının bunda rolü var.

Medya baronu ve evlilikleri

Rupert Murdoch ABD’de Wall Street Journal ile İngiltere’de Sun gazetelerinin sahibi. Bunlar ülkelerinin en çok satan gazeteleri. ABD’de Fox-TV ile İngiltere’de Sky TV de onun. Avustralya kökenli olduğu için orada da gazeteleri ve TV kanalları var.

Patronluğunun kıtalar aşan özelliğine dikkat çekmek için şu kadarını söyleyeyim: Türkiye’deki Fox-TV de Murdoch’un… Pek çok başka ülkede de ona ait gazeteler ve TV kanalları yayında.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail Gazze’yi ve Filistinlileri bitirmeden savaşı bitirir mi? Ateşkese verdiği tepkiden anladığımı özetledim 07 Mayıs 2024 | 824 Okunma ‘Türkiye yüzyılı: Maarif modeli’ 100 yıl önceyi mi, yoksa önümüzdeki 100 yılı mı esas alarak çocuklara eğitim vermeyi öngörüyor?  06 Mayıs 2024 | 1.661 Okunma Birileri hep gizli kalacağını sansalar bile, gerçekler gün gelir mutlaka ortaya çıkar  05 Mayıs 2024 | 1.927 Okunma İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir? 04 Mayıs 2024 | 1.612 Okunma CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.262 Okunma