Fehmi Koru Fehmi Koru

Siyaset de tarihin durumuna benzer bizim ülkemizde, her şey sürekli tekerrür eder…

Çok olmuyor, iyi okurum olduğunu bildiğim bir dostumla karşılaştığımda, mahcubiyetini belli eden bir tavırla, eskisi kadar yazılarımı takip edemediği için özür dilemişti. 

30 Ekim 2020 | 1.833 okunma


Çok olmuyor, iyi okurum olduğunu bildiğim bir dostumla karşılaştığımda, mahcubiyetini belli eden bir tavırla, eskisi kadar yazılarımı takip edemediği için özür dilemişti. 

Dediği özetle şuydu:

“Kendi işlerime o kadar daldım ki, gözüm başka hiçbir şeyi görmüyor. Batmamak, ayakta kalmak, çalışanlarımı sokağa bırakmamak için ölümüne mücadele vermem gerekiyor. Okuyacak halim yok; okuma fırsatı bulsam okuduğumu anlayabileceğimi de sanmıyorum.”

Aynı okur şunları da söylemişti:

“Siz gerçekleri yazmaya, doğru bildiklerinizi paylaşmaya devam edin. Sizi ve sizin gibileri okuduklarını, o sayede temel konularda yanlışlıklarından döndüklerini biliyorum. Yazmanız önemli.”

Dostuma teşekkür ettim ve ayrıldık.

Okuduğunu sandığı kişilerin artık bizleri okumadığını, partilerini kurma aşamasından başlayarak uzun yıllar görüşlerimi merak edip gerekli gördüklerinde danışan siyasilerin epeydir bu ilgilerini kaybettiklerini, başkalarının da okuyup etkilenmemesi için tedbirler aldıklarını dostuma söyleyemedim…

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP -Özgür Özel- AK Parti’nin eski oyun taktiğini şimdi ona karşı devreye soktu.. İlk raund CHP’nin…  09 Mayıs 2024 | 0 Okunma AK Parti’de esas dikkat edilmesi gereken, iktidarın saflarındaki ayrışma… 08 Mayıs 2024 | 2.316 Okunma İsrail Gazze’yi ve Filistinlileri bitirmeden savaşı bitirir mi? Ateşkese verdiği tepkiden anladığımı özetledim 07 Mayıs 2024 | 1.088 Okunma ‘Türkiye yüzyılı: Maarif modeli’ 100 yıl önceyi mi, yoksa önümüzdeki 100 yılı mı esas alarak çocuklara eğitim vermeyi öngörüyor?  06 Mayıs 2024 | 1.673 Okunma Birileri hep gizli kalacağını sansalar bile, gerçekler gün gelir mutlaka ortaya çıkar  05 Mayıs 2024 | 1.929 Okunma