Fehmi Koru Fehmi Koru

Şimdilerde yaşananlar bana televizyon öncesi günlerin radyodaki ‘Arkası yarın’ programlarını hatırlatıyor

Eskiden önceden bilmediğimiz bir yere giderken adres elimizde olsa da çok zorluk çekerdik. Şimdi öyle değil. Elimizdeki ‘akıllı’ telefonlarda gideceğimiz yeri veya adresi yazdığımızda bizi kapısına...

22 Mayıs 2021 | 1.106 okunma

Eskiden önceden bilmediğimiz bir yere giderken adres elimizde olsa da çok zorluk çekerdik. Şimdi öyle değil. Elimizdeki ‘akıllı’ telefonlarda gideceğimiz yeri veya adresi yazdığımızda bizi kapısına kadar götüren harita programları var.

Şu sıralarda ismi her köşede konuşulan, çektiği videolar izlenme rekorları kırmakla ayrı bir şöhrete kavuşan kişinin ismini yazdığınızda, cep telefonu önemli ziyaret mekanları arasında onun adresini de ezbere biliyor ve eliyle koymuş gibi evini harita üzerinde gösteriyor. 

Hem de ‘Reis Sedat Peker’in evi’ diyerek…

Sedat Peker’e ‘Reis’ diye hitap edenler olduğu biliniyor da, elin yabancı haritası bunu nereden biliyor?

Kendime sorup durduğum bu muammanın cevabını Sedat Peker’in bir videosunda dile getirdiği “Bana koruma tahsis etti” iddiasının “Ben yapmadım, ona koruma benden önceki bakan tarafından verildi” diye yalanlanmasının doğru olmadığını ispatlamak için devreye sokulan resmi belgeden öğrendim.

Meğer ‘Reis’ yalnızca yakınlarının kendisine hitap sıfatı değilmiş, Sedat Peker’in ilk ismiymiş de…

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail Gazze’yi ve Filistinlileri bitirmeden savaşı bitirir mi? Ateşkese verdiği tepkiden anladığımı özetledim 07 Mayıs 2024 | 133 Okunma ‘Türkiye yüzyılı: Maarif modeli’ 100 yıl önceyi mi, yoksa önümüzdeki 100 yılı mı esas alarak çocuklara eğitim vermeyi öngörüyor?  06 Mayıs 2024 | 1.629 Okunma Birileri hep gizli kalacağını sansalar bile, gerçekler gün gelir mutlaka ortaya çıkar  05 Mayıs 2024 | 1.924 Okunma İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir? 04 Mayıs 2024 | 1.609 Okunma CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.260 Okunma