Fehmi Koru Fehmi Koru

Burna gelen pis koku temizliğin hemen başlaması gerektiğini hatırlatmalı.. Pudra şekeri kokusu…

Henüz 30 yaşını idrak etmemiş bir genci sahibi olduğu lüks araç içerisinde konuğu bir kadınla birlikte, kendisinin sonradan ‘pudra şekeri’ olduğunu söylediği beyaz bir tozu burunlarına çekerken...

29 Mart 2021 | 3.206 okunma

Henüz 30 yaşını idrak etmemiş bir genci sahibi olduğu lüks araç içerisinde konuğu bir kadınla birlikte, kendisinin sonradan ‘pudra şekeri’ olduğunu söylediği beyaz bir tozu burunlarına çekerken gösteren videonun önemi galiba tam anlaşılamadı.

Genç adamın vaktiyle sokakta anlamsız turlar atarken birkaç yıl içersinde lüks yaşama sahip hale gelmiş talihlilerden olduğu anlaşılıyor.

İktidar partisinin genel merkez çalışanı olması onun öyküsünü dikkat çekici kılıyor.

Olaya haber değeri kazandıran, gazetelerde manşet ve yazı konusu, ekranlarda haber ve yorum olma özelliği kazandıran da gencin siyasetle bu irtibatı.

Suçlayanlar olayın hep bu yönünü vurguluyorlar. Böyle durumlarda kendilerini savunma görevinden sorumlu hissedenler de olayın siyasi boyutunun hafifletilmesi için devredeler.

‘Pudra şekeri’ iddiası başlangıçta ciddiye alınmış ve gence şefkatle yaklaşılmış iken, konunun medyada işlenmesi yeniden gözaltı işlemine yol açtı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail Gazze’yi ve Filistinlileri bitirmeden savaşı bitirir mi? Ateşkese verdiği tepkiden anladığımı özetledim 07 Mayıs 2024 | 133 Okunma ‘Türkiye yüzyılı: Maarif modeli’ 100 yıl önceyi mi, yoksa önümüzdeki 100 yılı mı esas alarak çocuklara eğitim vermeyi öngörüyor?  06 Mayıs 2024 | 1.629 Okunma Birileri hep gizli kalacağını sansalar bile, gerçekler gün gelir mutlaka ortaya çıkar  05 Mayıs 2024 | 1.924 Okunma İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir? 04 Mayıs 2024 | 1.609 Okunma CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.260 Okunma