Fatih Kılıçarslan Milat Gazetesi

Başakşehir sivil toplum kuruluşları

Sivil Toplum, gönüllülük esasına dayalı olarak birlikteliği ve dayanışmayı temsil eder. Toplumsal sorunlara çözüm yönünde aktif vatandaşlık anlayışının örgütlü...

12 Ağustos 2017 | 215 okunma

Sivil Toplum, gönüllülük esasına dayalı olarak birlikteliği ve dayanışmayı temsil eder. Toplumsal sorunlara çözüm yönünde aktif vatandaşlık anlayışının örgütlü organizasyonuzdur.

Sivil toplum kuruluşları sevgi, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma içinde faaliyetlerini yürütür. Sivil toplum faaliyetleri bir toplumun güven içinde yaşamasını sağlar.

Toplumun farklılıklarıyla barış ve huzur içinde yaşamasının teminatıdır aynı zamanda.

Ülkemizde farklı bölgelerinde birçok sivil kuruluş eğitimden, kültüre sosyal faaliyetleriyle gençlerimizin kişilik, şahsiyet, sosyal gelişimlerine katkının güzel örneklerini sunuyorlar.

İstanbul Başakşehir İlçesinde, toplumsal sorunlarını tespit etmek ve bunlara çözüm önerileri getirebilmek maksadıyla kurulan Başakşehir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, çocukların risklerden korunması yönünde düzenlediği çalıştay kitabını yayınlayarak çocuk ve gençlik sorunlarının çözümünde büyük katkı sağladı. Çocuklarımızı geleceği adına önemli bir hizmete imza attı.

Bütün irademizle çocukların yanındayız!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuklara sosyal destek! 18 Eylül 2017 | 131 Okunma Eyvah çocuğum okula başlıyor 09 Eylül 2017 | 507 Okunma Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım! 02 Eylül 2017 | 156 Okunma Aile içi iletişim çatışmaları 26 Ağustos 2017 | 476 Okunma Kişilerarası iletişim çatışmaları 19 Ağustos 2017 | 404 Okunma