Eşkıya bir döndü pir döndü

Haftalar süren hasret sona erdi. Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, uzun bir aradan sonra salı gecesi ekrana muhteşem bir dönüş yaptı.Yeni bölümde neler yoktu ki... En büyük sürprizi, 'Tipi'...

Haftalar süren hasret sona erdi. Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, uzun bir aradan sonra salı gecesi ekrana muhteşem bir dönüş yaptı.
Yeni bölümde neler yoktu ki... En büyük sürprizi, 'Tipi' karakteri yaptı. İş birliği yapan konseydeki mafya babaları arasında en soğuk, en asık yüzlü, en acımasızı olarak bildiğimiz 'Tipi', 'İlyas'ın davetlisi olarak gittiği gece kulübünde eline gitarı alıp sahneye çıktı. 'Tipi'nin (Savaş Özdemir) harika bir performansla seslendirdiği Neşet Ertaş türküsü 'Gel Gizli Gizli', ekran başındakileri mest etti. Ancak 'Tipi', sahneden indikten sonra 'raconunu kesmeyi' de ihmal etmedi: "Bundan kimseye söz etmeyeceksiniz, aramızda kalacak. Evet, ben sahnede eğlendim. Ama 'Tipi' kimseyi eğlendirmez..." Diğer yandan, kendisinden habersiz çocuğunu aldıran karısı 'Esra'ya büyük öfke duyan 'İlyas'ın diline doladığı, Serkan Kaya tarafından seslendirilen 'Zor Bela' şarkısı ise bu bölümün ardından zirve yapacağa benziyor. Belli ki 'Eşkıya', reytinglerden sonra müzik listelerine de hükümdar olacak.

SUZİ BAŞA BELA
Meryem Uzerli'nin canlandırdığı 'Suzi' karakteri ise hem diziye müthiş bir ivme kazandırdı, hem de senaristlerin elini rahatlattı. 'Suzi', özellikle dizinin kadınları cephesinde yeni bir 'mikser' görevi üstlendi. Fettan ve işveli 'Suzi', bakalım kimin yuvasını yıkacak; 'İlyas'ın mı yoksa ağabeyi 'Hızır Reis'in mi? Bu arada Allah, 'Hızır'ın eşi 'Meryem'in yardımcısı olsun.
Bir taraftan 'Ceylan'ın, diğer taraftan 'Suzi'nin atakları karşısında yuvasını cansiperane savunarak, ekran başındaki kadınların yeni kahramanı olmayı başarıyor.
Gelelim işin mafya cephesine...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 489 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 241 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 154 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar