Bu seyirci arkandan gelecek!

Kısa zamanda fenomen olacak yeni dizi karakterinin adı belli oldu: 'Ali Smith' Reklam bütçelerinin henüz oluşturulmaması nedeniyle dizilerin ve programların 'dinlendirildiği' bir dönemde atv'nin yeni dizisi 'Bu Şehir Arkandan Gelecek'...

Kısa zamanda fenomen olacak yeni dizi karakterinin adı belli oldu: 'Ali Smith' Reklam bütçelerinin henüz oluşturulmaması nedeniyle dizilerin ve programların 'dinlendirildiği' bir dönemde atv'nin yeni dizisi 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' seyirciye ilaç gibi geldi. Ay Yapım tecrübesini, senarist Ece Yörenç kalemini, yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı yaratıcılığını konuşturmuş ve ortaya tek kelime ile şahane bir dizi çıkmış. 'Diriliş: Ertuğrul' dışında ekranın iyice boşaldığı çarşamba akşamında 'Başka ne izlesem?' diye köşe bucak zap yapan seyirciye de bu keyfe ortak olmak kalmış.
Kerem Bürsin acayip bir adam. Sanki oyuncu olmak için yaratılmış. Yakışıklılık tamam da, ne yakışıklılar var; bebek yüzlerinde anlam olmadığı, boş boş baktıkları, karizmanın yanından geçmedikleri için ekranda buhar olup giden.
Ama bu adam farklı. 'Şeytan tüyü'nün ete kemiğe bürünmüş hali gibi. 'Ali Smith' koca bir sezon boyunca genç kızların gözlerini ekrana, biz yazar çizer takımının da mürekkebini kağıda yapıştıracağa benziyor.
Bu arada Kerem'in oyunculuğunun önünde duran en büyük engel olan aksanı ise bu dizide avantaja dönüştürülmüş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 354 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 240 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar