Aydın aşiretinin yeni hedefi MHP

"HDP'yi yok sayan, gayri meşru gören MHP kendisinin gayri meşru olduğunu ilan etmiştir. MHP demokratik anlamda gayri meşrudur…"Bunu söyleyen Ahmet İnsel adlı bir insan evladı.Nerde mi söyledi?28 Şubat darbesine...

"HDP'yi yok sayan, gayri meşru gören MHP kendisinin gayri meşru olduğunu ilan etmiştir. MHP demokratik anlamda gayri meşrudur…"
Bunu söyleyen Ahmet İnsel adlı bir insan evladı.

Nerde mi söyledi?
28 Şubat darbesine katkısını, “Benin medya organlarım İslamcı koalisyon hükümetine karşı savaş verdi” diyen Aydın Doğan'ın yayın organında. (Anlaşılan o ki 7 Haziran öncesi ve sonrasında siyaseti dizayn etmek için pijamasını giydi.)

Pardon, Ahmet İnsel kim mi?
Aslında kim olduğunun inanın hiç önemi yok. Sadece prototip olarak bir anlamı var; yani bir zihniyetin sefaletini dermeyan etmesi bakımından kelime yakıyorum.

Yine de şu kadarcığını söyleyeyim: Eleman aydın aşiretinin “Birikim” boyundan.
Seksenlerdeki Yeni Gündem'den beri orda burda ne yazmış ne konuşmuşsa şöyle bir bakarım, inanın hâlâ sadra şifa tek bir cümlesine tanıklık etmedim.

Son yıllarda hepten cıvıttı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğul Erbakan’ın rüzgârla imtihanı 16 Mart 2024 | 1.780 Okunma İyi koparmışlar 14 Mart 2024 | 875 Okunma Perinçek’in oruç yazısı 13 Mart 2024 | 2.018 Okunma CHP’nin aşırı sağcılığı 11 Mart 2024 | 53 Okunma Mister yaldızlarınız dökülüyor 09 Mart 2024 | 264 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar