Aydın aşiretinin yeni hedefi MHP

"HDP'yi yok sayan, gayri meşru gören MHP kendisinin gayri meşru olduğunu ilan etmiştir. MHP demokratik anlamda gayri meşrudur…"Bunu söyleyen Ahmet İnsel adlı bir insan evladı.Nerde mi söyledi?28 Şubat darbesine...

"HDP'yi yok sayan, gayri meşru gören MHP kendisinin gayri meşru olduğunu ilan etmiştir. MHP demokratik anlamda gayri meşrudur…"
Bunu söyleyen Ahmet İnsel adlı bir insan evladı.

Nerde mi söyledi?
28 Şubat darbesine katkısını, “Benin medya organlarım İslamcı koalisyon hükümetine karşı savaş verdi” diyen Aydın Doğan'ın yayın organında. (Anlaşılan o ki 7 Haziran öncesi ve sonrasında siyaseti dizayn etmek için pijamasını giydi.)

Pardon, Ahmet İnsel kim mi?
Aslında kim olduğunun inanın hiç önemi yok. Sadece prototip olarak bir anlamı var; yani bir zihniyetin sefaletini dermeyan etmesi bakımından kelime yakıyorum.

Yine de şu kadarcığını söyleyeyim: Eleman aydın aşiretinin “Birikim” boyundan.
Seksenlerdeki Yeni Gündem'den beri orda burda ne yazmış ne konuşmuşsa şöyle bir bakarım, inanın hâlâ sadra şifa tek bir cümlesine tanıklık etmedim.

Son yıllarda hepten cıvıttı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.213 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.136 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.958 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 334 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar