Yurtdışı Borçlanmasında Püf Noktalar-3

Birkaç haftadır ağırlıklı olarak gurbetçi işçilerin emeklilikleri açısından oldukça önemli olan yurtdışı borçlanması konusundaki püf noktaları okurlarımızla...

Birkaç haftadır ağırlıklı olarak gurbetçi işçilerin emeklilikleri açısından oldukça önemli olan yurtdışı borçlanması konusundaki püf noktaları okurlarımızla paylaşıyoruz.

Yurtdışı borçlanmasında püf noktalar yazı dizimizin üçüncüsü olarak bugün, hizmetlerin belgelendirilmesi, borçlanma talebi, borç miktarının hesaplanması konularına değineceğiz.

Öncelikle yurtdışı borçlanması talebinde bulunabilmek için, yurtdışındaki hizmetlerin belgelendirilmesi gerekmektedir. Çalışılan/ikamet edilen ülkelerdeki Türk konsoloslukları, çalışma ve sosyal güvenlik müşavirlikleri veya ataşelikler gibi temsilciliklerden alınacak ve yurtdışı borçlanma için kullanılacağı belirtilen hizmet belgelerin alınması, borçlanma için yeterlidir.

Sosyal güvenlik sözleşmesi olmayan &u

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 183 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar