Türedi itirafçılar!..

Hergün hemen her gazetenin tepesinde bir itirafçı açıklamaları.. 40 yıldır Fetö'nün yanında, 40 yıldır ona hizmet edenler, neler neler anlatıyorlar..Efendim bunlar nihayet gerçeği anlamışlar da, onun...

Hergün hemen her gazetenin tepesinde bir itirafçı açıklamaları.. 40 yıldır Fetö'nün yanında, 40 yıldır ona hizmet edenler, neler neler anlatıyorlar..
Efendim bunlar nihayet gerçeği anlamışlar da, onun için şimdi konuşuyorlarmış..
Yok yahu!.. 40 yıldır biliyordun da, niye anladığın gün açıklamadın?. Niye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fetöcülere savaş açtığı "Bunlar haşasi" demeye başladığı halde, sustun da, 15 temmuz darbesi başarısız olunca, bülbül kesildin, kendini ortaya attın.. Her gazeteye, her televizyona ötmeye başladın?.
Yahu neler neler anlatıyorlar..
Efendim "Fetöcüler alzeheimer hastası Feldkamp'ı yeniden Galatasaray'ın başına getirmişler ki, Florya'daki müritleri takımda kalsın, ötekiler temizlensin.."
Hani bunu söyleyenlerin futbol çaplarını bilmesek yutacağız..
Her alanda böyle..
Aklıma bir soru geliyor..
Bu itirafçı sürüsü, 15 temmuz (Allah göstermesin) başarılı olsaydı, bugün hangi tarafta olacak ve neler anlatacaklardı?.
"Hoca efendi.. Yıllarca dizinin dibinden ayrılmadım. Ama sonra aklımı çeldiler. Koşullar da zorladı. Ayrıldım. Ne mutlu bana ki, bak gene yanında, gene dizinin dibindeyim" demezler miydi acaba?.
İtirafçıları devlet tabii kullanacak.. Kullanmalı.. İtiraf etmeyenleri de zorlamalı hatta.. Ama kapı kapı dolaşıp gönüllü itiraf edenlere kimse benden saygı beklemesin..
Hatta aralarında hala Fetöcü olanlar da bulunabilir.. Hoca Efendileri onlara "Kendinizi gizlemek için her türlü sahtekarlığı, şovu yapın" demiyor mu?.
Bundan iyi şov olur mu?.
MİT, bu itirafçıları iyi izlemeli!.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar