Takke düştü, Hamza göründü!..

"İşte gerçek Galatasaray bu" demiş, Hamza Hamzaoğlu.. "Eğer gerçek Galatasaray buysa sahiden.." dedim, Hürriyet'teki manşeti okurken.. Geçen sezondaki balıkcılığı devam edince, on para etmez Konyaspor'u...

"İşte gerçek Galatasaray bu" demiş, Hamza Hamzaoğlu.. 
"Eğer gerçek Galatasaray buysa sahiden.." dedim, Hürriyet'teki manşeti okurken.. Geçen sezondaki balıkcılığı devam edince, on para etmez Konyaspor'u bile, sahada güç bela, ama skorda kolay yenince, benim "Tabelacı" Medyama uyup sallamış.. 
"Gerçek Galatasaray bu!.." 
Şimdi gerçek Galatasaray'a bir de biz bakalım, Konya maçında.. 
Hamza'nın yok etmek için çırpındığı Burak, "Güya" taraftarın (!) yok etmek istediği Sabri'nin adrese teslim gönderdiği topa bizde nerdeyse unutulmuş ön direk hamlesi yapıp, usta işi bir kafayı kalecinin tam ölü noktasına çakınca gol erken geldi. 
Sonrası.. 
Evindeki Konya zorunlu açık oynayacak, Galatasaray golleri sıralayacaktı. Nerde?. Mahalle takımından az ilerde Konya iki top yapamıyordu ama, Galatasaray'da da durum farklı değildi. 
Ta ki, Hamza'nın her zamanki şansı ortaya çıkana kadar skor değişecek gibi görünmedi. Sakatlanan Chedjou'nun yerine oyuna giren Semih poposu ile balık tutunca, Balıkçı Hamza'nın kızaracak yüzü güldü. 
Balıkçı'nın şansı devam etti. Meha'nın tutulmaz şutunu Muslera seyretti ama, direk sallandı. Bu gol olsa, ne olurdu "İşte gerçek Galatasaray bu" diyene sormak gerek.. 
Sonra, gene Hamza'nın yok etmek istediği Sneijder ortaya çıktı. İki tane salladı.. 
Süper Ligde gördüğüm en kötü kalecilerden biriydi Konya'nın kalecisi.. İkisini de aldı. Tabela 4-1 yazınca, aslında sahaya çıkardığı 11, oynattığı futbol, yaptığı değişiklikler yüzünden utanması gereken Hamza, soyunma odasında coştu da coştu.. 
Soyunma odasında bir coşan da Emre Çolak'tı. Hamza'nın evladı manevisi.. "İki maçtır takımı yalnız bıraktığım için özür dilerim" dedi.. 
Yahu Emre, takımı içerden yalnız bırakacağına, dışardan bırak.. Keşke 2 değil de 12 hafta cezalı olsaydın.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar