Barcelona'nın "nokta" atışı!..

Yeni sezon ve Galatasaray'ın transferleri hakkında fikrimi soruyorlar.. "Ben bu işten anlamıyorum" diyorum.Şimdi bakın.. Galatasaray, geçen yıl "-1" averajla lider olarak, dünya futbol tarihine "Bunu yapan tek takım" olarak geçmedi mi?. -1...

Yeni sezon ve Galatasaray'ın transferleri hakkında fikrimi soruyorlar.. "Ben bu işten anlamıyorum" diyorum.
Şimdi bakın.. Galatasaray, geçen yıl "-1" averajla lider olarak, dünya futbol tarihine "Bunu yapan tek takım" olarak geçmedi mi?. -1 averajla lider olmak, koridor, folluk, kova ne derseniz o geleni gideni yiyen bir savunma, ama bu savunmaya rağmen daha fazla gol atarak maç kazanan takım olmak değil mi?.
O zaman, o takım, transferde öncelik ve özellikle ne arar?. Aramalı?.
Savunmaya takviye değil mi?.
Galatasaray'ın yediği her golde hatalı Chedju orda.. Sakatlıktan sonra yetersiz kaldığı görülen ve bu yılki performansı belirsiz, Semih orda..
Dengesiz diye gönderilen Dany gelmiş..
Yetermiş..
Hamza "Takımın yaş ortalaması büyük. Küçülteceğiz" diyor. Sabri ile 3 yıllık anlaşma yapılırken, Bruma gibi bir genç ve geleceği kesin parlak bir adam yollanıyor.
Ben de anlamıyorum tabii..
Şimdi Barcelona'ya bakın.. 
Arda'yı, Atletico ve Arda'ya toplam 70 milyon euro ödeyerek transfer ettiler.. Niye?.
Barcelona'nın en büyük silahı Messi.. Barça'da harikalar yaratan Messi'nin Arjantin Milli Takımında tıkı yok. Son Copa America'yı da Şili'ye kaybettiler..
Niye başarı sadece Barça'da..
Çünkü orada, Messi için oynayan, onu besleyen iki muhteşem adam var.. (dı..
Xavi ve İniesta..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar