İnsan öldürerek siyaset yapmak!

Cumartesi günü Ankara’da yüze yakın insanımızı hayattan koparan alçak terör saldırısının tek tek her birimize ve tüm Türkiye’ye, ‘biz’e yapıldığı çok...

Cumartesi günü Ankara’da yüze yakın insanımızı hayattan koparan alçak terör saldırısının tek tek her birimize ve tüm Türkiye’ye, ‘biz’e yapıldığı çok açık. Evlatlarımızı, kardeşlerimizi kaybettik. Allah bize bir daha böyle acı yaşatmasın. Korkunç saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, canları yanan yakınlarına ise sabrı cemil ve metanet diliyorum. Yaralı kardeşlerimize Allah acil şifalar versin, onları ailelerine bağışlasın inşallah.

Ankara katliamının arkasındaki faile dair bilgiler dün itibariyle daha çok DAEŞ / IŞİD terör örgütünü işaret ediyordu. Henüz netleşmedi ama daha ilk dakikadan itibaren yaşananlar, adları farklı olsa da insan öldürerek siyasi sonuç elde etmek isteyen terör örgütlerinin ortak hedefini ve destekçilerini bir bir ele verdi.

Demirtaş’ın acelesi ne?

Olay 10.10.2015 günü saat 10.04’te meydana geldi. Sadece birkaç dakika sonra PKK medyası ve PKK yandaşı hesaplardan yapılan paylaşımlar saldırının failinin “AKP” ve “saray” olduğunu iddia ediyordu.

Olay gündeme “bomba” gibi düşmüştü, o ilk üzüntü, korku ve panik evresiydi. Saldırıya dair henüz hiçbir şey bilinmiyordu.

Aradan sadece 10 dakika geçmişken HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş “katilsiniz” diyerek “AKP”yi suçladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar