Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı?

İlk turda 2 milyon 831 bin 208 seçmenden oy alan Sinan Oğan'ın ikinci tura ilişkin alacağı tutum son haftanın en fazla merak edilen sorusu olmuştu.Oğan, dün kameraların karşısına geçti ve ''Erdoğan'ı...

İlk turda 2 milyon 831 bin 208 seçmenden oy alan Sinan Oğan'ın ikinci tura ilişkin alacağı tutum son haftanın en fazla merak edilen sorusu olmuştu.

Oğan, dün kameraların karşısına geçti ve ''Erdoğan'ı desteklediğini'' açıkladı.

Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulünde sonra AK Parti kurmaylarıyla yaptığı görüşmeler sayesinde ilkeli bir tutum aldı Sinan Oğan.

Yaptığı açıklamada şahsi ikbalini değil Türkiye'nin meselelerini öncelediğini ispat etti. Cumhur İttifakı'nın ve Erdoğan'ın zaten en fazla çaba harcadığı ve çözümünü vaat ettiği konuların başında gelen dört meseleyi (mülteciler, deprem, ekonomi ve güvenlik konularını) anarak bunların yeni dönemde mutlaka çözülmesi gerektiğini söyledi.

Türk siyasi hayatında kalıcı yer edinmenin ve elbette Türkiye'ye hizmet etmenin yolu, koltuk pazarlığı yapmak değil vatandaşın verdiği temsil vazifesini yerine getirmek, çözümün parçası olmaktır.

Bunu yaptı Sinan Oğan.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar