Gerici Kemal

CHP içindeki kıpırdanmanın bir kayıkçı kavgasından ibaret olduğunu belirtmiştik.Ortada koltuk mücadelesi vardı ama "program" yoktu...Kılıçdaroğlu, bir ara "bizim de bir programımız var...

CHP içindeki kıpırdanmanın bir kayıkçı kavgasından ibaret olduğunu belirtmiştik.
Ortada koltuk mücadelesi vardı ama "program" yoktu...
Kılıçdaroğlu, bir ara "bizim de bir programımız var görünsün" diye, "yurt dışından diplomalı yirmi beş bin gencimizle Orta Anadolu'ya ambalaj sanayii kenti kuracağız" diye saçmalamıştı ama "ötekilerde" bu bile yoktu.
Selin Sayek Böke... Partinin Kemalist kanadının temsilcisi...
Önerisi "meclisi terkedelim" ya da "yeni yeni Gezi olayları yaratalım"dan öteye gidemedi.
Tövbe, bir de "hayır oyu vererek Atatürk'ün adını mücevher taşa yazın" şeklinde saçmalamaktan...
Bir politikacıdan ziyade "asık suratlı ve otoriter bir Alman mürebbiyeye" benzeyen bu hanımın siyasi çapı bu kadarcıktı.
Eh, bu durumda, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığına karşı çıkan ve Kılıçdaroğlu tarafından tasfiye edilen öbür Kemalistler çok daha tutarlıydılar.
Kemalizm bile nerelere düşmüş...
Partinin sosyalist kanadının temsilcileri Muharrem İnce ve Fikri Sağlar'dan da "artık çekil"den başka bir öneri gelemiyor.
Deniz Baykal'da da "2019'da beni başkan adayı gösterin"den başka bir ufuk çizgisi bulunamıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Utanmıyor musunuz? 01 Nisan 2023 | 3.486 Okunma Dağ nerede, fare nasıl? 31 Mart 2023 | 3.254 Okunma Alafortanfonik gelismeler 30 Mart 2023 | 1.201 Okunma Yoksun oğlum sen 29 Mart 2023 | 1.827 Okunma Var biraz da sen oyalan 27 Mart 2023 | 1.155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar