Yine bir acılı mektup

At izi it izine karışmasın!" sözünü bu köşede ilk biz kullandık. Sonra R. T. Erdoğan, kendisine ne kadar şikâyet geldiyse,  o da, "At izini it izine karıştırmayın!" dedi. Biliyorsunuz, zamanımızda...

At izi it izine karışmasın!" sözünü bu köşede ilk biz kullandık. Sonra R. T. Erdoğan, kendisine ne kadar şikâyet geldiyse,  o da, "At izini it izine karıştırmayın!" dedi. Biliyorsunuz, zamanımızda, "Reis"in her sözü kanun mesabesinde… Lütfen "Büyüğümüz"ün ne demek istediğini samimiyetle düşünelim!

At iziyle it izi üç türlü karıştırılır: 1-Ayırt edecek kriterler yetkilinin eline verilmediği için, 2- En çok ben FETÖ'cü hakladım, bir "aferin" bekliyorum, demek için. Yukarıya yaranmak isteyen tuttuğunu içeri atmıştır! 3- FETÖ'cüdür; at izinin it izine karışmasını hususiyetle istediği için. Maksat Batıya insan haklarının çiğnendiğine dair müşahhas örnekler sunarak gambazlamak!  

F. Gülen, başımıza öyle iş açtı ki,  insanlar birbirlerine güvenlerini yitirdiler. ByBlock kullanılması meselesini hiç bilmiyorum. 200 bin isimden bahsediliyor. Şu anda, rejim değişikliğine hangi akılla destek verdiği bir türlü çözülemeyen Balgat'taki zatın elinde 33 Bylock'çu Ak Parti milletvekilinin ismi varmış. (Göstere göstere başkanlık için oy kullananları bir incelemek lâzım. Ayrıca, MHP içinde, biri için başkanlığa kendilerini adayanlar ByLock'çu olabilirler mi?)

Burada eski siyasetnamelerden örnekler verdim. Yönetici, hesaplaştığı insanların ailelerin ortada bırakmamıştır. Adamı asmış, kellesini uçurmuş, gözüne mil çekmiş ama ailesine sahip çıkmıştır. Biz ise açlığa mahkûm ediyoruz. Bir acılı mektup daha:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar