Beni anlasaydınız...

Biraz gündemin yoğunluğu, biraz geç okumam, biraz da fayda verir mi vermez mi sorusuna içimde doğan karşılık netleşmediği için cevap yazamadım. Ama biraz düşündüğümde, Benim “Ne idiniz ne...

Biraz gündemin yoğunluğu, biraz geç okumam, biraz da fayda verir mi vermez mi sorusuna içimde doğan karşılık netleşmediği için cevap yazamadım. Ama biraz düşündüğümde, Benim “Ne idiniz ne oldunuz?” başlığı ile yazdığım ve özeleştiri çağrısı ihtiva eden yazıma verilmiş bir cevap olduğu ve içinde bir nebze de olsa özeleştiri ışıltısı gördüğüm için bu yazıyı yazmaya karar verdim.

Mahmut Akpınar imzalı yazı, “Makuliyet İhtiyacı ve Taşgetiren” başlığını taşıyordu ve 14 Nisan 2015 tarihinde, Camia’nın ucuz gazetesi Millet’te yayınlanmıştı.

Yazıda bana “Ne idin ne oldun Ahmet Abi?” diye soruluyordu.

Yazarı ile aramızda hala “Abi”lik ilişkisi bulunuyorsa, ona söyleyeyim ki, “Ahmet Abi”de bir değişiklik yok. Geçmişte Camia’nın Zaman gazetesinde 5 yıl yazdım. Sonra Bugün’de haftada 5 gün, Aksiyon’da haftada bir yazdım, Burç FM’de hafta içi her gün, “Günün yorumu”nda konuştum, haftada bir “Analiz” programı ile Burç’un dinleyicileriyle buluştum. Bugün TV’de, Samanyolu’nda, Mehtap’ta program konuğu oldum. Siyasi analizlerim yer aldı, fikri mütalaalarım yansıdı. Zaman zaman Anadolu’da, yurt dışında programlara katıldım.

Biliyorum ki, ilgi ile okundum, dinlendim. Sevildiğimi de sanıyorum.

Sonra Camia ile Hükümet arasında problemler başladı. Yazılarım, radyo yorumlarım, tv programlarım bir süre devam etti. Bu arada özel ortamlarda farklı düşüncelerimi dile getirdim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 77 Okunma Tarikatlar, medya ve görünürlük 25 Nisan 2024 | 3.996 Okunma Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 2.340 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 764 Okunma Bardakoğlu’nun mülakatı - Bilim insanları konuşmalı 19 Nisan 2024 | 1.163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar