Siyasetin dili

Hangi ülkede diktatöre “diktatör” denebilir.. “Hırsız”, “katil” derler ama, memlekette basın özgürlüğü olmadığını söylerler!? HDP terörist değildir mesela....

Hangi ülkede diktatöre “diktatör” denebilir..

“Hırsız”, “katil” derler ama, memlekette basın özgürlüğü olmadığını söylerler!?

HDP terörist değildir mesela. Onlar barış isteyen demokrasi havarileri..

Dindarlık çağdışıdır, homoseksüellik çağdaşlık, özgürlük konusu.. BunlarHz. Meryem’e iffetsizlik isnat edenlerin soyu. Onlara göre fahişelere iffet madalyası vermek gerek, İlmiye Çığ’ın teklif ettiği gibi..

Sodom ve Gomore ya da Pompei’nin son günleri.. Lût kavminin başına gelenleri biliyorsunuz. Hz. İsa’nın doğumundan yarım asır geçmemişti ki, Roma’da da ahlaksızlık almış başına gidiyordu ve inananlara inanılmaz zulümler yapılıyordu..

“Gâvur Dağı”nı bilirsiniz, “Gâvur Gölü”nü de. “Gâvurdağı”nın adını “Nurhak dağları” yaptılar.. Ama Nurhak salatası yok, “Kanlıgeçit”ten geçince,Bahçe’den yukarı çıkarken insanlar hâlâ kebap yanında “Gâvurdağı salatası” isterler, “Ayran suyu” içerler..

“Gâvur Gölü”nün adı artık “Amik ovası”.. Hani şu “Armegedon” ya da İslam geleneğinde “Melheme-i Kübra” olarak bilinen son dünya savaşının çıkacağı yer..

Asi Irmağı buradan geçer. Bu vadiyi Maraş, Antep, Hatay çevreler.. Gâvur Dağı’nın içinde yer aldığı İskenderun’dan başlayıp Toroslara doğru uzayan bu dağ silsilesinin adı bu bölgede Amanoslardır.. Zorkun Yaylası Amanoslardadır. Amanoslar aynı zamanda terörle de anılır. Çünkü orada bir terör grubunun uzun zamandan beri varlığı ve burayı bir geçiş yolu olarak kullandıkları biliniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar