Ve ağustos

Bugün cuma, temmuz ayının son günü.. Yarın 1 Ağustos.. Erdoğan Çin’den Endonezya’ya geçecek..  Hafta başında Askeri Şûra toplanıyor. Önemli kararlar alınacak.. Terfiler var, Paralel...

Bugün cuma, temmuz ayının son günü..

Yarın 1 Ağustos..

Erdoğan Çin’den Endonezya’ya geçecek.. 

Hafta başında Askeri Şûra toplanıyor. Önemli kararlar alınacak.. Terfiler var, Paralel yapıyla ilgili işlemler var.. Ve en önemlisi iç ve dış güvenlik sorunları ile ilgili alınacak kararlar var..

Daha önce yazmıştım, yeni kadroların göreve başlamaları konusunda teamül dışına çıkılabileceğini ifade etmiştim. O taleb geçekleştiriliyor.. Bir hafta sonra yeni komuta kademesi görevine başlayacak..

Saldırılar ve operasyonlar hız kesmeden devam ediyor..

Erdoğan döndüğünde, hem hem siyasi hem de askeri cenahta belirsizlikler büyük ölçüde geride bırakılmış olacak.

MHP bugün koalisyonu yeniden müzakere etmek için daha olumlu bir çizgide..

HDP bu arada zor durumda.. Kapatma davası kapıda.. Bazı HDP’li milletvekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması da gündeme gelebilir..

HDP terörle arasına bir türlü mesafe koyamıyor. Kürt cephesinde işler karışık. HDP, PKK, PYD, KCK, Apo ayrı şeyler söylüyor. Hepsinin ayrıca kendi içinde bir sürü farklı fraksiyonları var..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar