Biz Ankara’ya odaklanmışken

Herkes Meclis Başkanlığı ve koalisyon tartışmalarına odaklandığı bir zamanda Türkiye’nin ve dünyanın başka yerlerinde başka şeyler oluyordu.. Yunanistan iflas etti mesela. Özgür Gazze filosunun amiral...

Herkes Meclis Başkanlığı ve koalisyon tartışmalarına odaklandığı bir zamanda Türkiye’nin ve dünyanın başka yerlerinde başka şeyler oluyordu..

Yunanistan iflas etti mesela. Özgür Gazze filosunun amiral gemisine İsrail el koydu. Mısır’da idam kararlarının ardından şiddet olayları tırmanışa geçti. Suriye ve Irak’ta şiddet tırmanıyor.. DAEŞ ile PYD arasındaki çatışma Türkiye’nin sınırına dayandı.  Doğu Türkistan’da Çin yönetiminin baskılarına karşı tepkiler artıyor ve gerilim tırmanıyor..

Bu arada Ramazan ayında İstanbul’da batının himayesinde LBGT’nin Onur Yürüyüşü yapıldı. Türkiye’de bir yandan ılımlı İslam desteklenirken ve öte yandan diğer Müslüman grublar birbirine karşı kışkırtılırken uyuşturucunun  ve fuhuşun nasıl desteklendiğini gördük. Bu pisliği birileri Müslümanlara bulaştırmak için adeta seferber oldular.. İçeriden bazı sol, laik grublar, politik olarak CHP ve HDP bu işe destek veriyor. Zaten HDP böyle birini seçimlere sokarak bu işi meşrulaştırmaya çalışıyor. Liberaller bu konuda yaya kaldı.

Müslüman zihinlerdeki bu konudaki algı, Hz. Lut kıssasında anlatılan çerçevede olmuştur. Fuhuş 10 büyük günahtan biridir.. Haramlar kronolojisinde ırkçılıktan sonra 2. Sırada Fahşa / haddi aşmak adı ile yer alır. Katl 3. Sıradadır. Feminist hareketlerin kazanımları da aynı havuza akmaktadır. Mor rengi kendileri için seçmeleri boşuna değildir. Masonların, hahamların rengi de mordur. Bu iş Yahudilikteki Lilith ya da Lili efsanesi ile ilgilidir. Lilith mitolojisi işi bugünkü anlamda fuhuş ile ilgilidir.. İslam geleneğinde bu olay sınırın aşılması ile ilgilidir.. Fuhuş şeytanın en keskin hilelerinden biridir. Birincisi ırkçılıktır, 3’üncüsü katl.. Bugün Türkiye ve İslam dünyası bu şeytan üçgeni içine hapsedilmeye çalışılmaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar