Ütopyanın çöküşü

O miting senin bu miting benim dolaşmak, geceleri yazıya, afişe çıkmak, partide, teşkilatlarda buluşmak… Tabii ki okumak, biraz da okula gitmek.Günlük takvimimin böyle şeylerle dolu olduğu zamanlarım oldu.Rahmetli Babam bu...

O miting senin bu miting benim dolaşmak, geceleri yazıya, afişe çıkmak, partide, teşkilatlarda buluşmak… Tabii ki okumak, biraz da okula gitmek.

Günlük takvimimin böyle şeylerle dolu olduğu zamanlarım oldu.

Rahmetli Babam bu hallerime bir şey demezdi ama ben pek de hoşlanmadığını hissederdim.

Zamanında o da evli ve iki çocuk babası ev geçindiren bir İmam-Hatip ve Yüksek İslam Enstitüsü talebesi olarak mitinglere, konferanslara katılmıştı. (Bazen beni de götürürdü.)

Babamın şu cümlesini hatırlarım:

“Mitingde bir toplanırdık, kalabalık, hatipler konuşuyor, biz öyle zannediyorduk ki biraz sonra yer yarılacak ortaya güllük gülistanlık bir memleket çıkacak. Ama olmuyor öyle…”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Derin olmayan devlet de anlamıyor 06 Mayıs 2024 | 432 Okunma Peygamberimiz’e yakalanmış 05 Mayıs 2024 | 928 Okunma Bidencı mısın Trumpçı mısın? 03 Mayıs 2024 | 101 Okunma Biz eğitim işini beceremiyoruz 01 Mayıs 2024 | 284 Okunma Yine ilk 500’e giremedik! 29 Nisan 2024 | 932 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar