İttifak öncesi fotoğrafı

Güldür Güldür Show’u bilirsiniz. Başarılı bir komedi programı. Daha çok insan ilişkileri üzerinden güldürüyorlar. Bazen iktidara ince eleştiriler de yapıyorlar.Geçenlerde Türkiye’de ekonomik...

Güldür Güldür Show’u bilirsiniz. Başarılı bir komedi programı. Daha çok insan ilişkileri üzerinden güldürüyorlar. Bazen iktidara ince eleştiriler de yapıyorlar.

Geçenlerde Türkiye’de ekonomik bir kriz olmadığını Avrupa’nın ise krizden inim inim inlediğini, Parislilerin, Londralıların kuyruklarda sefil olduğunu anlatan mümtaz haber kanallarını hicvetmişlerdi.
Çok komiktiler.

(Birine ‘komiksin’ demek hakaret sayılabilir. Ama komedyenlere komik demek iltifattır.)

Şimdi memleket gergin, eskisi kadar müsamahakar değiliz. Hele devlet büyüklerimiz hiç değil.

Mizahın birinci vazifesi iktidarı hicvetmektir.

Fakat komedyenler memleket gerçeklerinin bilincinde, fazla hicvedenlerin başına neler geldiğini görüyorlar, hicvin dozunu duruma göre ayarlıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu kafadan sivil anayasa çıkmaz 26 Nisan 2024 | 173 Okunma Gazze sualinden kimse kurtulamaz 24 Nisan 2024 | 213 Okunma Diyanet kendi işverenini nasıl tenkit etsin? 22 Nisan 2024 | 937 Okunma Şimşek de müteahhitlere kıyamıyor 19 Nisan 2024 | 383 Okunma Millet CHP’ye CHP muamelesi yapmadı 17 Nisan 2024 | 998 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar