Ünal bey yaşamalı!

Büyük oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun zamansız kaybı hepimizi çok üzdü. En çok da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerini. Çünkü orada canlandırdığı 'Ünal Kaplan'...

Büyük oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun zamansız kaybı hepimizi çok üzdü. En çok da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerini. Çünkü orada canlandırdığı 'Ünal Kaplan' karakteri, dizinin lokomotif figürlerinden biriydi.
Aslında bakmayın siz başlıkta 'Ünal Bey' dediğime.
Ünlüoğlu'nu sadece 'Ünal Bey' olarak anmak, onun kariyerine büyük haksızlık olur. Zira yıllardır sinemaya, tiyatroya, televizyona verdiği emekle şov dünyasının en üretken isimlerinden biri oldu.
Köşemizin müdavimlerinden Haluk Zırh da 'Ünal Bey'in ardından yazmış:
"Yüksel Bey, geçen sezon sinyallerini vermeye başlayan üzücü bir sonla Ünal Kaplan'ı (Tarık Ünlüoğlu) kaybettik. Allah rahmet eylesin, huzur içinde uyusun inşallah. Çok iyi bir ustaydı, üstlendiği her türlü karakteri en iyi şekilde canlandırırdı. EDHO'da yokluğunu çok hissedeceğiz. İnşallah yapımcılar, ya göstermeden ya da yerine yakışan bir sanatçı koyarak Ünal Kaplan'ı yaşatırlar.
Hiç olmazsa EDHO'da Ünal Kaplan'ın varlığını hissederiz.
Bu hafta da seyirciyi şaşırtan EDHO; her türlü entrikaya, sürprizlere ve şaşırtmacalara devam ederek ilerliyor. Eskilerin Hanım Ağa'sı da (Selda Alkor) boş durmayarak ortalığı fena karıştıracağa benziyor. Ancak Hayriye Sultan'ın (Sabiye Tozina) pek pabuç bırakmayacağı belli.
İşler iyice kızışıyor, yaşayıp göreceğiz.
Asıl korktuğum, Tipi'nin (Savaş Özdemir) iki bölümdür dizide sadece isminin geçmesi.
İnşallah ayrılmamıştır. Ünal Kaplan'ın yokluğuna bir de Tipi eklenirse, bu sezon EDHO'nun biraz tadı kaçar gibi gözüküyor. Kolay gelsin."

Elektrik kaçağına çare
Faklı bakış açısı ve ironik tespitleri ile köşemize renk katan okurlarımızdan Ramazan Budaklar, Güneydoğu'daki kaçak elektrik tüketiminin tüm yurttaşlara fatura edilmesine karşı çare düşünmüş:
"İllerin kaçak elektrik oranlarının o ilin Özel Tüketim Vergisi'ne eşitlenmesi, kaçak elektriği önlemede etkili olabilir. Kaçak elektriğ...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 517 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 241 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 154 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar