Togg’a destek, muhalefete isyan

Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ'un bugünkü (05.11.2022)''Togg’a destek, muhalefete isyan'' başlıklı yazısı.

Geçen hafta yerli ve milli otomobil projemiz TOGG'a yönelik, muhalefetin garip tavrını ve sosyal medyadaki istismarları kaleme aldığım "Bu TOGG size iki numara büyük" yazısı sizlerden büyük destek aldı. Belli oldu ki, vatanını gerçekten seven, akıl ve izan sahibi, memleketin menfaatini her türlü siyasi çıkarın üzerinde gören insanlar TOGG'un arkasında, muhalefetin karşısında duruyor.
Tepkileri derlerken sosyal medya hesaplarıma gelen yorumları da kullandım ama tek tek izinlerini alamadığım ve özel bilgilerin güvenliği adına isimlerini yazmadan yayınlamak zorunda kaldım.

"Gurur duyacaklarına, yaptıklarına bak. Devletim çok çalışıyor, yapıyor, görmüyorlar. Vatanı sevmek ayrıcalıktır. Kendileriyle dünya dalga geçiyor."
 "Kendi ülkesinin başarısını istemeyen kişiler başka ülkelerde yok. Bu çok utanç verici."
 "Ülkemizde yapılan güzel şeyleri ne zaman takdir ettiler ki şimdi yapacaklar. Gelecekte de yapmayacaklar, zihniyetleri öyle. Çünkü gözlerinde ve kulaklarında perde var ne yazık ki."
 "Bu insanların söyledikleri, yaptıkları, onların gerçek anlamda vazifesi. O sebeple onları yok saymak sanırım en doğru ve en güzel hareket olacak. "
 "Eğer heykel olsaydı beğenilirdi. :) Yüksel bey ülkemiz için bu gurur verici eserlere burun kıvırarak kimse kusura bakmasın makam sahibi olamaz. Bir eser yaratıp imza atmak var, bir de boş lafla peynir gemisi yürütmek. Yazılarınız her zamanki gibi nokta atışı, takipteyiz."
 "Ülkesinin başarılarına alkış tutmayanlar, zaten vatanını gerçek alamda sevmiyor demektir. Yapılan her güzel şeyde 'Tüh, bu dediklerini de yaptılar' kıskançlığı ve başarısızlığı var maalesef."
 "Bu aşağılık zihniyet yıllardır kulağımıza hep şunu bilinçli olarak fısıldamıştır: 'Biz toplu iğne bile üretemiyoruz.' Yine bu zihniyet ilginçtir ki şunu da fısıldar: 'Ülkemiz niye dünya çapında bir markası olmuyor?' Bu aşağılık zihniyet hep vardı. Yılar önce Devrim'in benzinini koymayan da bu zihniyete hizmet eden zümredir. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz, o ayrı bir konu. Fakat ortaya bir şey konmuş ve bunu dalga konusu yapmak ahmaklara has bir özelliktir. Hiçbir partili olmadığım gibi AKP'li de değilim."
YAZAR NOTU: Ne mutlu bize ki, bu ülkede sağduyulu insanlar çoğunlukta..

Yalı Çapkını'ndaki yaş farkları
Köşemizin kadim okurlarından Elif Kültepe uzun bir aradan sonra Yakından Kumanda'ya katkı vermek üzere klavye başına geçmiş:
"Merhaba Yüksel bey, bu aralar dikkatimi çeken bir konudan bahsetmek istiyorum. Hem yeni başlayan dizilerde hem de eski sezondan devam edenlerde hep aynı konuların olması, sonuçların tahmin edilir olması, bir de üzerine mantık zorlayan hatalar televizyon izlemekten soğutuyor insanı. Artık sonunu merak ettiğimiz, ters köşe diziler izlemek istiyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 384 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 75 Okunma Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 424 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 316 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar