Skandallar yılına yakışan final

Skandalların hep başrolde olduğu 2023'ü şanına yakışır bir finalle uğurluyoruz. Kara para aklayan fenomenler, dolandırıcı banka müdürleri, vatandaşın fabrika ayarlarıyla oynayan televizyon dizileri ve sosyal...

Skandalların hep başrolde olduğu 2023'ü şanına yakışır bir finalle uğurluyoruz.
Kara para aklayan fenomenler, dolandırıcı banka müdürleri, vatandaşın fabrika ayarlarıyla oynayan televizyon dizileri ve sosyal medya platformları, saha içinde yumruklanan hakemler derken sonunda bir futbol maçını diplomatik krize dönüştürmeyi de becerdik.
En başından söylemeliyim ki, bu fiyaskonun baş sorumlusu Türkiye Futbol Federasyonu'dur. Çünkü anlaşıldığı üzere maçın seremoni bölümünün detayları, yapılan protokolde dikkat ve özenle belirlenmemiş. İstiklal Marşı'nın okunması, takımların sahaya 100. yıl tişörtleri ile çıkması ve taşıyacakları pankartlar hiç konu edilmemiş.



Üstelik Suudiler'in Cumhuriyet ve Atatürk ile ilgili "sıkıntıları" bilindiği halde bu önemli konular muallakta bırakılmış. Bu, tek kelime ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ekibinin iş bilmezliği ve basiretsizliğidir.
Bana soracak olursanız, perşembenin gelişi, çarşambadan belliydi....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 188 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 75 Okunma Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 417 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 301 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar