Reytinglerin efendisi Atv

Atv son yıllarda rakiplerine büyük bir üstünlük sağladı. Uzun zamandır televizyon sektöründe bir kanal bu denli açık ara bir reyting başarısı elde etmemişti. Çarşamba gününün Total...

Atv son yıllarda rakiplerine büyük bir üstünlük sağladı. Uzun zamandır televizyon sektöründe bir kanal bu denli açık ara bir reyting başarısı elde etmemişti.
Çarşamba gününün Total reyting listesini örnek olarak buraya aldım. İlk 10 programın içinde tam 6 tane Atv imzası var. Bu, uluslararası alanda da son derece önemli bir başarıdır. 80 milyonluk bir ülkede, onlarca özel ve devlet kanalı varken, bir kanalın rakiplerine bu denli nal toplatması dünyada da görülen bir durum değildir.
Kuruluş Osman, tüm diziler arasında bugüne kadarki en iyi sezon başlangıcını yaparak birinci sıraya oturmuş. Kuruluş Osman'ın özeti bile üçüncü sırada yer almış. Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Para Piyasaları ve Hava Durumu ilk 10'da kendilerine yer bulmuş. Bunun adı tek kelime ile zaferdir.
Sadece o kadar mı? Haftanın en az 4 gününde Atv dizileri birinciliği kimseye kaptırmıyor. Bilgi yarışması denilince akla Kim Milyoner Olmak İster? geliyor. Dini içerikli programlar arasında Prof. Nihat Hatipoğlu en önde koşuyor. Cem Öğretir'li Ana Haber, İbrahim Sadri'nin sunduğu Kahvaltı Haberleri adeta tiryakilik yaratıyor.
Atv için "Reytinglerin efendisi" deyişimin içinde en ufak bir...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 10 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 246 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar