Sapıklar çocuklarımıza göz dikti

LGBT hareketinin yeni hedefinin çocuklar olduğu artık iyice ortaya çıktı. Eşcinsellik konusunda minik beyinlere kötülük tohumları ekmek için kolları sıvayanlar, bunu gerçekleştirmek adına çizgi...

LGBT hareketinin yeni hedefinin çocuklar olduğu artık iyice ortaya çıktı. Eşcinsellik konusunda minik beyinlere kötülük tohumları ekmek için kolları sıvayanlar, bunu gerçekleştirmek adına çizgi filmlerin içine gizli mesajlar yerleştirmeye başladılar.
Tüm dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de çocukların ilgiyle izledikleri animasyon serisi Bluey'in "The Sign" (İşaret) adıyla yayınlanan üçüncü bölüm finalindeki subliminal mesaj, dikkatli gözlerden kaçmadı. Bölümün bir sahnesinde Pretzel adlı karakter şu cümleyi kuruyor: "Farem kaçtığında annemler bana geri dönebileceğini söyledi ama geri dönmedi."



İlgili altyazıda özellikle tekil "annem" (my mum) yerine çoğul olan "anneler" (my mum's) kelimesinin kullanılmış olması da herhangi bir şüpheye yer bırakmıyordu. Zira İngilizcede, bizde kullanıldığı şekliyle "Ben annemlere gidiyorum" diye bir ifade bulunmuyordu.
Ayrıca Avustralyalı Bluey...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 87 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 75 Okunma Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 413 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 296 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar