En kötü sezon başlangıcı

Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ'un bugünkü (29.09.2022)''En kötü sezon başlangıcı'' başlıklı yazısı.

Show TV'deki Baba dizisi, geçen sezon büyük ilgiyle izlediğim diziler arasındaydı. Özellikle adının altında yer alan "Bir Anadolu Hikayesi" ibaresi beni çekmişti. Dizi gerçekten de ilk yılında İstanbul'un, temiz ve saf Anadolu insanlarını nasıl zehirleyip, yolundan saptırdığını anlatmıştı. Sezon finalinde ise baş karakterlerin neredeyse hepsi adeta Araf'ta kalmış, kimin ölüp kimin kalacağı büyük merak konusu olmuştu.
Yeni sezonun ilk bölümünde gördük ki, aralarında bir tek Yaşar hayata tutunamamıştı. Bence dizinin en sahici karakterlerinden biriydi. Saflığı ve temizliği sembolize ediyordu. Babası, Yeşilçam'ın usta karakter oyuncusu Hayati Hamzaoğlu'ndan edindiği genetik mirası geliştirerek bu role hayat veren Deniz Hamzaoğlu da mükemmel bir performans sergiliyordu. Bu karakterden vazgeçilmesi diziye ve hikayeye ne kattı onu bir türlü anlayamadım. Ama benim seyir zevkimden çok şey götürdüğünü söyleyebilirim.

Emin Baba'nın rehin tutulduğu mafya evinden kurtulması da...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 239 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar