Ekran düellosu öncesinde adaylara tavsiyeler

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun ekranda kozlarını paylaşacağı ortak canlı yayın, pazar günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Gönlümden geçen ise programın tüm reklam gelirinin bir hayır kurumuna bağışlanması.
40 yıla yaklaşan meslek hayatımın önemli bir bölümü televizyon kritikleri yazarak geçti. Bu tecrübenin ışığında Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Ekrem İmamoğlu'na naçizane tavsiyelerim olacak:
Danışmanlarınız, yayının yapılacağı stüdyonun dekor ve ışığını mutlaka önceden görüp notlar alsın. Kıyafet ve aksesuarlarınızı mutlaka buna göre seçin.
Koltuk, masa ve fonla aynı renkteki kıyafet, ekranda kaybolmanıza neden olacaktır.

KIYAFETLERE DİKKAT!
Gri, bej, kahverengi gibi ara renklerden kaçının. Bunlar 'belirsizlik' ve 'güvensizlik' hissi yaratırlar. Lacivert takım elbise, beyaz gömlek ve bordo tonlarındaki kravatın inandırıcılık katsayısını yükselttiği bilinmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 239 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar