Çocukların yeni “Barış ağabey”i

Atv'de iftar ve sahur programlarını hazırlayıp sunan Profesör Nihat Hatipoğlu ile stüdyosundaki gençler ve çocuklar arasında geçen harika diyaloglar hepimize hem tebessüm ettiriyor hem de geleceğe daha bir umutla...

Atv'de iftar ve sahur programlarını hazırlayıp sunan Profesör Nihat Hatipoğlu ile stüdyosundaki gençler ve çocuklar arasında geçen harika diyaloglar hepimize hem tebessüm ettiriyor hem de geleceğe daha bir umutla bakmamızı sağlıyor. Hemen her gün hocamızın bir çocukla kurduğu samimi diyalog, yeni nesillerin dinini öğrenmesi ve önemsemesi için son derece etkili bir örnek oluşturuyor.
Yukarıdaki başlık da bana değil, köşemizin vefalı okurlarından Ramazan Budaklar'a ait. Bakın izleyici gözüyle ne kadar doğru bir tespitte bulunmuş:
"Yıllar önce 7'den 77'ye adlı eğitici programı vasıtasıyla bize çocukların fikir dünyasını yansıtan, ekran başındakileri de eğitip öğreten, çocukların 'Barış Abisi' olan Barış Manço'nun o günkü misyonunu bugün Nihat Hatipoğlu hocamız gerçekleştiriyor. Aynı sevgi bağının çocuklarla Nihat Hatipoğlu arasında da olduğu görülüyor... Ve aynı 'eğitici' figür... Hem dini hem de sosyal. Sanat dünyamızdan, çocukları yakalayan, nabzını tutan, örnek olabilecek bir Barış Manço daha çıkmadı maalesef! Bu nedenle Nihat Hatipoğlu'nun edindiği bu yeni misyonu önemli ve değerli buluyorum."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yuh olsun size! 05 Mayıs 2024 | 223 Okunma “İslami terör” safsatasını çürüten yazı 04 Mayıs 2024 | 228 Okunma Bunlar nasıl kutlama? 03 Mayıs 2024 | 108 Okunma Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 465 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar