Büyük rezalet!..

Ali Koç, Fenerbahçe'ye başkan seçildiğinde mutlu olmuş, desteğimi ve umudumu bu sütunlarda dile getirmiştim. Peki beş yıl sonra Fenerbahçe'nin elinde ne var? Ne olduğunu bilmem ama neler olmadığını...

Ali Koç, Fenerbahçe'ye başkan seçildiğinde mutlu olmuş, desteğimi ve umudumu bu sütunlarda dile getirmiştim. Peki beş yıl sonra Fenerbahçe'nin elinde ne var? Ne olduğunu bilmem ama neler olmadığını özetleyeyim:
Hiç lig şampiyonluğu ve Avrupa başarısı yok. 150'den fazla transfer, yurtdışına saçılan milyon dolarlar var ama elle tutulur bir başarı yok... Yerine, futbol tarihine katran siyahı harflerle yazılacak bir "kocaman rezalet" ve "utanç" var.



Sayın Ali Koç ve arkadaşları, siz bu protestoyu yaptınız diye TFF ile MHK sabaha kadar üzüntü ve utançtan ağlarlar diye mi umut etmiştiniz acaba? Sayenizde Fenerbahçe'nin adı bir futbol skandalı ile Avrupa'da manşetlere taşınmalı mıydı? Deprem acısı yaşamış bir bölgenin futbola ve güzelliklere susamış insanına yaptığınız bu saygısızlığı vicdanınızın neresine sığdırabildiniz? Peki ya üzerinde "100. Yıl" yazan bir kupayı mundar etmekle her şeyden önce Mustafa Kemal Atatürk'ün ruhunu incittiğinizi nasıl anlayamadınız?
Bu saçma protesto aslında Fenerbahçe yönetiminin "aczinin"...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 72 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 625 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 242 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar