Bunlar planlı tatbikatlar

Ülke olarak başımıza açılan dertlerin hiçbiri tesadüf değil. Hepsi Haçlı zihniyetinin kurmay odasından çıkan planlı tatbikatlar. Geçenlerde yeni akım dizileri eksen alarak yazdığım...

Ülke olarak başımıza açılan dertlerin hiçbiri tesadüf değil. Hepsi Haçlı zihniyetinin kurmay odasından çıkan planlı tatbikatlar.
Geçenlerde yeni akım dizileri eksen alarak yazdığım "Başörtüsüyle uğraşmayın artık" başlıklı yazım büyük ilgi ve destek gördü. O yazıda zamanlamaya dikkat çekerek "Birileri stres yüklü fay hatlarımız üzerinde tepiniyor. Bu ihanet bir yerlerden servis ediliyor" diye yazmıştım.
Tebrik etmek için arayan bir televizyon yöneticisi ağabeyim beni doğrulayan bir anekdot nakletti: "1978'deki Kahramanmaraş olayları başladığında biz muhabirlerin muhasebeden daha yol istihkaklarını çıkartamadan NBC ve BBC bölgeden yayına geçmişti. Demek ki bu kadar hazırlıklıymışlar."
Hazırlık ne demek? Bizzat kaosa komuta ediyorlardı. Tıpkı 1 Mayıs'ta Taksim'de, 12 Eylül darbesinde, daha sonra Gezi'de ve son olarak 15 Temmuz'da olduğu gibi.




Biz ne zaman biraz başımızı kaldırsak, bayındırlıkta, teknolojide, bilimde, sanatta, sporda azıcık...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 188 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 75 Okunma Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 417 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 301 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar