Ekranın kesin galibi Erdoğan

Liderlerin seçim yarışı sırasındaki ekran performanslarının son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Zira televizyon, tablet ve cep telefonları yüzünden pek çok seçimimizi 'sadece bakarak' yapan...

Liderlerin seçim yarışı sırasındaki ekran performanslarının son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Zira televizyon, tablet ve cep telefonları yüzünden pek çok seçimimizi 'sadece bakarak' yapan insanlar haline geldik. Halkın bu görsel seçiciliği eğer liderler ve kurmayları tarafından özenli, planlı ve programlı olarak kullanılırsa, seçim sonuçlarına çok önemli etkisi olacağı düşüncesindeyim.

İşte bu nedenle cumhurbaşkanlığı adaylarının katıldığı programları, 'yıllardır televizyon dünyasını yakından takip eden, izleyicinin beğeni ve alışkanlıklarından haberdar olan' bir gazeteci olarak titizlikle izliyor, inceliyor, irdeliyorum.

Bunu yaparken de kendimi her türlü siyasi ideolojiden soyutluyor, politikanın değil, tamamen televizyonun gerçeklerini kendime rehber ediniyorum.

Çarşamba gecesi iki lider ekran tartısındaydı. Önce Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu FOX'taki 3.5 saatlik canlı yayında izledim. Ritmi, heyecanı, cazibesi ekran standartlarının çok altındaydı. İmaj olarak da iddiasız, vasat bir çizgi tutturmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son gülen iyi güler 17 Mart 2024 | 140 Okunma Engellilerin sesini duyan var mı? 16 Mart 2024 | 57 Okunma Öldürülen sadece sokak kedisi mi? 15 Mart 2024 | 63 Okunma Hatipoğlu’ndan harika bir öykü 14 Mart 2024 | 678 Okunma Bodrum için ideal başkan 13 Mart 2024 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar