İsmail Türüt’ün klibini kimin yaptığını bile merak edip….

Sedat Peker’in basın danışmanı olarak tanınan Emre Olur önceki hafta BAE’nin sınırdışı etmesi sonucu gittiği Arnavutluk’tan Türkiye’ye getirilip tutuklandı.İfadesinde anlattığına...

Sedat Peker’in basın danışmanı olarak tanınan Emre Olur önceki hafta BAE’nin sınırdışı etmesi sonucu gittiği Arnavutluk’tan Türkiye’ye getirilip tutuklandı.

İfadesinde anlattığına göre Olur, Sedat Peker ile iki gün geçirdiği Abu Dabi’de üçüncü gün sabah bir otelde Peker’le kahvaltı yaparken BAE’li yetkililer tarafından alınıp havalimanına götürüldü.

Önce uçakla geldiği Sırbistan’a sonra Arnavutluk’a gönderildi. Orada da havalimanında gözaltına alınıp ertesi gün Türkiye’ye iade edildi.

Her şey fazlasıyla hızlı oldu.

26 yaşında sağa sola efelenen tweetler atmak dışında herhangi bir suç işlememiş, sabıkasız Emre Olur, neredeyse azılı bir suçlu gibi anında Türkiye’ye verildi.

İçişleri Bakanı Soylu, “Bir soysuz daha getirildi” gibi öfkeli bir açıklama dahi yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kayyım şampiyonluğa da mı karşı? 22 Nisan 2024 | 634 Okunma Benzemiyor mu? 20 Nisan 2024 | 1.044 Okunma Barcelona mı İstanbul mu daha pahallı? 17 Nisan 2024 | 698 Okunma Bu tekinsiz dünyada ülkeyi kim koruyabilir? 15 Nisan 2024 | 912 Okunma Bana kimle bayramlaştığını söyle... 10 Nisan 2024 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar