Fatih kardeşim teşekkür et bence...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman stat konusunda Galatasaray için ‘beleşi’ seviyorlar dediği için Galatasaraylı yazarlar veryansın ediyor. Beleş lafı şık bir laf değil elbette. Ama başta Fatih Altaylı...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman stat konusunda Galatasaray için ‘beleşi’ seviyorlar dediği için Galatasaraylı yazarlar veryansın ediyor. Beleş lafı şık bir laf değil elbette. Ama başta Fatih Altaylı olmak üzere pek çok kişi ‘’Galatasaray çok değerli yeri verdi. Devlet para kazandı’ türünden gerçek olmayan açıklamalarla beş kuruş harcamadan modern bir stada kavuştuklarını görmemezlikten geliyorlar. Üstelik devlet kazandı diyerek alenen yanlış bir bilgiyi insanlara yutturmaya çalışıyorlar.

Kendi bildiklerini söylemeye devam edecekler ama yine de tane, tane yeniden yazayım...

Önce hepimizin anlaşacağı bir senaryo üzerinden gidelim. Diyelim ki Altaylı’nın dediği gibi Galatasaray yerinden vazgeçmedi... Kendi stadını kendi yapacaktı. Arena gibi bir yer yapsa 170 milyon dolar kendi kaynaklarından harcamayacak mıydı? Harcayacaktı.

Böylece şu anki Telekom Arena’nın olduğu 35 dönüm arazi TOKİ tarafından satışa çıkmayacak mıydı? Çıkacaktı. Peki TOKİ kaça satardı bu araziyi? 3’e 5’e ya da 300’e. Bilmiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Trump, 23 milyon insanı kovabilir mi? 14 Aralık 2016 | 303 Okunma Adam iyiyse, katil olmasının önemi yok! 31 Ekim 2016 | 256 Okunma Ekonomi başkanlıkla zıplar mı? Kim anlatacak? 27 Ekim 2016 | 267 Okunma Yok oluş içindeyiz 25 Ekim 2016 | 351 Okunma Petrole rağmen huzur bulamayanlar 18 Ekim 2016 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar