Kızılay'daki vaziyet...

Değerli okuyucularım, Kızılay üyesi ve gönüllüsü olduğumu çok önce beyan etmiştim. Sıradan değil; idealist bir üniversite öğrencisinin mektubunu paylaşarak; Kerem Kınık ve oğlu ile ilgili durumu paylaşmak istedim.

Elbette Kızılay'ımızın, Hilal-i Ahmerimiz bu işlerden, siyasetin gri koridorlarından kurtulup hak ettiği yeri alacak. Lakin; adı bende saklı kardeşimin; oğul Kınık ile ilgili görgü ve duyumlarını 13 ayrı kişiden doğrulattığım için müsterihim.

Ve bu Kızılay işinin peşini asla bırakmayacağım...

***

Ben Ankara'da bir devlet üniversitesinin hukuk fakültesinde son sınıf öğrencisiyim. Uzun zaman önce içimde açılan bir yara, son günlerde Türk Kızılay'ı tartışmalarından dolayı tekrar kanamaya başladı. Bu uzun zaman önce, en azından benim için uzun zaman önce yaşanan bir olay:

Bilginiz dahilindedir belki, Türk Kızılay'ının üniversitelerde "Genç Türk Kızılay'ı Toplulukları" olur. Körpe ürkekliğim ile gönül verebileceğim ilk topluluk da benim üniversitemdeki kısaca Kızılay topluluğu idi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 517 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 283 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar