Hukukçuya hukuksuzluk

Hemen her gün hukuksuzluklarla ilgili onlarca mektup alıyorum. Bu defa hukukçuya yapılan hukuksuzluğu paylaşacağım:***FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün düşman kabul ettiği ve yok edilmesine karar...

Hemen her gün hukuksuzluklarla ilgili onlarca mektup alıyorum. Bu defa hukukçuya yapılan hukuksuzluğu paylaşacağım:

***

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün düşman kabul ettiği ve yok edilmesine karar verilmiş kişilerdenim. Bu duruma ilişkin onlarca belgem ve tanığım var. Bu delillerimi mahkemelere sunduğum dilekçelerimde arz ettim. Bu hain terör örgütü, hayatımı hukuku silah olarak kullanılarak perişan etti. Mesleğimi, itibarımı, onurumu, işimi ve çevremi kaybetmiş vaziyetteyim. 19 yıldır avukatlık yapmaktayken, başlangıçtan itibaren FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne karşı çıktığım, bu örgütün isteklerini yerine getirmediğim, her platformda kendilerini eleştirdiğim için bu hainlerin kumpası sonucu, çok sevdiğim avukatlık mesleğinden atılmış, hayatım alt üst olmuş ve yargı mensubu iken yargı mağduru olmuş durumdayım.

FETÖ/PDY terör örgütünün şahsıma olan hasımlılığı çok eskiye dayalı olup, birçok kişi bu örgütün gerçek yüzünü görmemişken ben bu örgüte 1997 yılında karşı çıktığım için, hakkımda onlarca karalama olayı gerçekleştirdiler ise de başarılı olamadılar. Ta ki; 2001 yılında başlayan basit bir dava/olay nedeniyle, Antalya Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanıp, 2004 yılında beraat ettiğim dava, Yargıtay tarafından 2006 yılında usulen bozuldu ve 2010 yılına kadar Antalya'da yargılandım. FETÖ/PDY'nin Antalya adliye imamı olan hâkimin, yargılandığım davada geçici hâkim olarak duruşmaya katılması ile tarafıma öfke ve kin besleyen örgüt, yargılandığım dosyadan haberdar oldu ve bu dosyada ki rutin işleyiş bir anda altüst oldu.

Bu dava nazara verilerek, himmet adı altında 100.000 $ maddi menfaat temin etmeye çalıştılar. Ancak bu hainlerin menfaat talepleri tarafımdan tek tek reddedilmesi üzerine, eli kanlı bu alçak örgütün yargıya sızmış ajanları vasıtasıyla, örgütlü bir suçtan dolayı yargılanmadığım halde, bir anda yukarıda bahsettiğim dosyam adı kumpaslar ile anılan Özel Yetkili İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

Şahsıma karşı hukuk silah olarak kullanılmak suretiyle, DÜŞMAN CEZA HUKUKU uygulanarak hukuken ve fiilen katledildim. Hem hürriyetimden hem de iaşemi temin ettiğim avukatlık mesleğimden oldum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 517 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 283 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar