BMC'yi telaşlandıran gerçekler...

Değerli okuyucular; 18 Ekim 2019 günü, "BMC'yi kim koruyor?" başlıklı iddialı bir yazı kaleme aldım. Yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. Recep Tayyip Erdoğan'a olan aşkını her fırsatta tekrarlayan...

Değerli okuyucular; 18 Ekim 2019 günü, "BMC'yi kim koruyor?" başlıklı iddialı bir yazı kaleme aldım. Yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. Recep Tayyip Erdoğan'a olan aşkını her fırsatta tekrarlayan Ethem Sancak'ın iş dünyasındaki yükselişi ayrı inceleme konusu. Bülent Arınç'ın ifadesi ile; "Rab'bim verdikçe veriyor!.." İlaç deposu işinden medya patronluğuna ve derken paranın en fazla olduğu Savunma Sanayi işine... Ethem Sancak ile ilgili bu gerçekleri bilmeyen yok. Ancak gazetemize gönderilen açıklamada "iftira ve hakaret" suçu ile itham ediliyoruz.

Tank ve zırhlı araç çekicileri ihalesini alan BMC'nin ihale şartnamesine göre en geç Temmuz ayında teslim etmesi gereken 73 aracı yazmışız. Ve bu yüzden Suriye operasyonunda birliklerin kaydırılması esnasında zaafiyet doğduğunun altını çizmişiz.

BMC ile ilgili elimizde çok dosya var. En basitini yazalım. Bir AKP Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı otobüs ihalesi mesela... Daha ihalenin şartnamesi tedarikçi firmalara verilmeden BMC 50 tane otobüsü belediyenin garajına çekmiş bile...

Sırtını sağlam yere dayayan BMC'nin Adapazarı'nda binlerce dönüm arazi tahsisatını da İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ortaya çıkardı. Elbette peşini bırakmayacağız.

Sözü uzatmayalım aynı BMC'nin "Milli Tank Altay" işini ihalesiz aldığı gerçeğini dile getirdik. Arifiye Tank Palet Fabrikasını Katar'lı ortakları ile aldığını yazdık. Bu gerçekleri de sağır sultan dahi biliyor. Ancak BMC'nin yetkilileri telaşlanmış. Henüz ortada Altay tankının motoru yok. Teslimat tarihi geldiği halde teslim edilen tek tank yok. İhale şartnamesinde gecikme için ciddi tazminat ödeme taahüdü olduğu halde işlem yapılmıyor. Demek ki birileri BMC'yi koruyor!..

İşte bu gerçekleri kamuoyu ile paylaşınca gümbürtü koptu. BMC'nin avukatları rekor hızla, "BMC'yi kim koruyor?" başlıklı yazımıza mahkeme kararı ile erişim yasağı getirdi. Tebligat gazetemize bile ulaşmadan yazı kaldırıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 517 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 283 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar