Sıcak yaz-boz kış

İşte Ramazan bitti, bayram geçti, kaldık yazla başbaşa…Bayramda sılaya giden de çok oldu şehirde yalnız kalan da.Bayrama kendini kaptırıp yazı gününü unutup Mustafa Bey'i yine saat akşamın...

İşte Ramazan bitti, bayram geçti, kaldık yazla başbaşa…
Bayramda sılaya giden de çok oldu şehirde yalnız kalan da.
Bayrama kendini kaptırıp yazı gününü unutup Mustafa Bey'i yine saat akşamın yedisinde zor durumda bırakan benim gibiler de oldu mutlaka bolca.
Nasıl bir yıl geçirmişsek kendini başka diyarlara ama hele sahillere atanların sayısı da inanılmazdı. Nasıl yorulmuşsak artık milletçe.
Suruç'taki katliamdan sonra yaşadıklarımızı alt alta yazsak bir İskandinav ülkesinin yüz yılda yaşadığından daha fazlası çıkacaktır muhtemelen.
Hem DAEŞ hem PKK ile girişilen mücadele ve bu iki örgütün kanlı saldırıları sınır bölgelerinden içerilere başkent Ankara'ya, İstanbul'a kadar taşıp ne çok can yaktı.
Tansiyonun hiç düşmediği koca bir yılın ardından yeni senede de yine sıcak yaza girdik nihayet.
Havalar her geçen gün daha da ısınacak. Ankara için Perşembe günü meteoroloji 36 diyor şimdiden.
Çiçekler her akşam sulanmak, kediler köpekler illâ bir tas su koymamızı bekleyecek köşeye.
Yaşlılar hastalar çocuklar için uyarılar medyadan taşacak.
Havanın daha da ısınmasını sağlayacak gelişmeler de artıyor gün geçtikçe.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 176 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.452 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.462 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 263 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar