Cumhurbaşkanı’nın söylediği

Bilmem başka bir fotoğraf çekimi için mi katılmamıştı MHP lideri Bahçeli yoksa Meclis açılışında parti yöneticilerinin teamüllerin dışına bolca taşıp Cumhurbaşkanı ile...

Bilmem başka bir fotoğraf çekimi için mi katılmamıştı MHP lideri Bahçeli yoksa Meclis açılışında parti yöneticilerinin teamüllerin dışına bolca taşıp Cumhurbaşkanı ile polemiğe girecek olmalarına şahit mi olmak istememişti?

İri puntoyla yazılmış yarım a4 boyutundaki otuz sayfa boyunca MHP'lileri ya da CHP'lileri rahatsız edecek tek cümle yoktu bence ama onlar konuşmayı ara ara provoke etmeyi tercih etti.

Konuşma beklendiği gibi yaşanan sürecin temel sorunlarına ilişkin Cumhurbaşkanlığı makamının bakış açısını yansıtıyordu.
Suriye, mülteciler, bölgedeki kargaşa, terör, buna bağlı olarak Çözüm Süreci aşamaları ve biraz AB, ekonomi,1 Kasım'daki yeni seçim.

Bu başlıklara rağmen konuşma temel bir analize dayanıyordu; “Yaşamakta olduklarımızın tümü birbirine çok bağlıydı.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 176 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.452 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.462 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 263 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar