Faizsiz konut imkânı sağlayan şirketler

Tasarrufa dayalı finans kurumları günümüzde faizli krediye alternatif olarak, sosyal dayanışmaya dayanan, organizasyon ücreti karşılığında faizsiz konut ve taşıt finansmanı imkânı sunuyor.

Tasarrufa dayalı finans kurumları günümüzde faizli krediye alternatif olarak, sosyal dayanışmaya dayanan, organizasyon ücreti karşılığında faizsiz konut ve taşıt finansmanı imkânı sunuyor.

Faizsiz finansmana ilginin giderek arttığı günümüzde toplumda tasarrufa dayalı finans kurumlarına olan ilgi de buna bağlı olarak artıyor.

Bu ilgi de finans sektöründe her geçen gün yeni bir özel finans şirketinin bu alanda faaliyet göstermesi sonucunu doğuruyor.

Ancak burada şöyle bir sorun çıkıyor;

Özellikle söz konusu kurumların artan sayısının yanında, bu sektörün hukuki zemininin sağlam bir şekilde inşa edilmesi gerekiyor.

Neden gerekiyor?

Gelecekte yaşanacak olası olumsuz ve acı tecrübelerin önüne geçmek için.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Direniş meşrudur, tükür kardeşim 24 Nisan 2024 | 6 Okunma Rüzgâr tersine dönerse 21 Nisan 2024 | 511 Okunma Yenildiler 17 Nisan 2024 | 400 Okunma Bakış aşısı 14 Nisan 2024 | 30 Okunma “Hayvanlar açken insanlar tok iken tehlikelidir” 10 Nisan 2024 | 72 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar