Siyonazilerin vasıfları

Nifakçı Yahudilerden bugünün Siyonazilerine miras kalan belli başlı vasıflar şunlardır:1- Allah’ın, Musa’nın şeriatıyla iptal ettiği bir uygulamaya hayretle, küçümseyerek karşı...

Nifakçı Yahudilerden bugünün Siyonazilerine miras kalan belli başlı vasıflar şunlardır:

1- Allah’ın, Musa’nın şeriatıyla iptal ettiği bir uygulamaya hayretle, küçümseyerek karşı çıkmak.

2- Kendi peygamberini “emanet, ismet, fetanet, sıdk ve tebliğ” sıfatlarına sahip olduğu halde alaycılıkla, dolayısıyla onu Arapçada beyinsizlik anlamına da gelen cahillikle nitelemek.

3- Sordukları husus cevaplandığında hemen bir diğerini sormak suretiyle, kendi tembelliklerine saklanarak emri yerine getirmeyi ertelemek.

4- Tebliğinde peygambere zorluk çıkartarak, onun açık (ilahî) beyanlarını bulandırmaya çalışmak.

5- Kur’an’da kurban emrini ve uygulamasını birlikte ihtiva eden bir kıssanın, Tevrat’taki karşılığını yalanlarla karıştırarak ilâhî bir bilgiyi mitleştirmek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ve toprak bağırmadıkça kesilen bir kurban gibi’ 27 Temmuz 2024 | 6 Okunma ‘Daha iyisini mi yazacaksın içlilikte Fuzuli’den’ 25 Temmuz 2024 | 84 Okunma Taha Abdurrahman İstanbul’da 22 Temmuz 2024 | 9 Okunma Üç mescit ya da Osmanlı’dan sonra tufan 20 Temmuz 2024 | 181 Okunma Haremeyn-i şerifeyn sevgisiyle dolmak varken… 18 Temmuz 2024 | 80 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar