Eylül

Bunaltıcı ve nemli geçen yaz aylarının son sıcaklarını yaşıyoruz.Geceleri açık bırakılan pencereler kapanmaya başlarken, dışarı çıkarken de örtü gibi bir şeyler alma zamanı...

Bunaltıcı ve nemli geçen yaz aylarının son sıcaklarını yaşıyoruz.

Geceleri açık bırakılan pencereler kapanmaya başlarken, dışarı çıkarken de örtü gibi bir şeyler alma zamanı geldi.

Çevremdeki konuşulanlara bakılırsa tatile gidenler gitmiş, gidemeyenler için zaten değişen bir şey olmamış; Onlar gidememeye devam etmiş.

Ekonomik daralmadan etkilenip otellerdeki yüksek fiyatlardan dolayı gidemeyip içinde tatil hevesi kalanlar da Eylül ayı indirimlerinden faydalanarak okul öncesi 3-4 günlüğüne içindeki tatil arzusunu tatmin etmiş.

Böylelikle tatil treninin son vagonuna binerek kendine, çevresine, sosyal medyada eş dostun paylaştığı “Huzur”! dolu tatil pozlarından etkilenerek anne ve babalarını sıkıştıran çocuklarına karşı “ben de hala tatil yapabiliyorum” demiş olmuşlar.

Moral ve motivasyon önemlidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dünya bu gençlerle güzelleşecek 19 Mayıs 2024 | 37 Okunma Mermer atıklarının muhteşem geri dönüşümü 15 Mayıs 2024 | 226 Okunma Küresel şirketler anneyi sevmez 12 Mayıs 2024 | 57 Okunma Boykotta kafalar neden karışık 08 Mayıs 2024 | 270 Okunma Macun tüpten çıktı 05 Mayıs 2024 | 110 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar