Bir biletle milyonlarca hayal satın alıyorsunuz

Sistem şöyle işliyor; Önce her türlü medya araçlarıyla milyonlar (özellikler gençler) lüküs hayata özendirilir sonra kısa yoldan köşeyi dönmenin en kestirme yolu olarak şans oyunları...

Sistem şöyle işliyor; Önce her türlü medya araçlarıyla milyonlar (özellikler gençler) lüküs hayata özendirilir sonra kısa yoldan köşeyi dönmenin en kestirme yolu olarak şans oyunları pazarlanır.

Şans oyunları ismiyle masumlaştırdığımız bir de ‘Milli’ ekiyle sahiplendiğimiz kumar aslında devletlerin de iş dünyasının da mücadele etmesi gereken önemli bir alandır.

Çünkü şans oyunları yani kumar, ekonomik canlılığı öldürür, gençleri tembelleştirir, gençleri terlemeden kazanmaya teşvik eder.

Kısa yoldan para kazanma anlayışı şans oyunlarıyla başlar, hırsızlığın meşru görülmesine kadar uzanır.

**

Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapan, reklam ve dizi filmlerle lüküs hayatı özendirerek servet sahibi olan azgın azınlığın hakim olduğu küresel ekonomik sistemde şans oyunları bozuk düzenin emniyet sibobudur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Direniş meşrudur, tükür kardeşim 24 Nisan 2024 | 131 Okunma Rüzgâr tersine dönerse 21 Nisan 2024 | 511 Okunma Yenildiler 17 Nisan 2024 | 403 Okunma Bakış aşısı 14 Nisan 2024 | 30 Okunma “Hayvanlar açken insanlar tok iken tehlikelidir” 10 Nisan 2024 | 72 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar