Yeni bakanlar…

Kabine'de yapılan revizyonla Derya Yanık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Vedat Bilgin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Mehmet Muş Ticaret Bakanı oldu. Yeni bakanlara hayırlı muvaffakiyetler diliyoruz.Muş ve Bilgin'i Meclis'te...

Kabine'de yapılan revizyonla Derya Yanık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Vedat Bilgin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Mehmet Muş Ticaret Bakanı oldu. Yeni bakanlara hayırlı muvaffakiyetler diliyoruz.

Muş ve Bilgin'i Meclis'te birlikte çalıştığımız için daha yakından tanıyorum ve önemli işler yapabileceklerine, olumlu anlamda bir fark oluşturabileceklerine inanıyorum. İnşallah üç yeni bakan da sahip oldukları müktesebatla ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunurlar.

Bilgin ve Muş'la ilgili en fazla öne çıkan iki sıfat ne olurdu diye sorulsa şöyle derim:

Elbette bir çok özellik sayılabilir ama Vedat Bilgin'de demokrat ve beyefendi sıfatları, Mehmet Muş'ta çalışkan ve dürüst sıfatları çok baskındır.

İkisi de hem teoriye meraklıdır, hem de pratik alanda tecrübe kazanmıştır.

Muş, Grup Başkanvekili olması hasebiyle son dönemde Meclis'e sevk edilen tüm kanunların ince işçiliğini yapan bir nevi AK Parti'nin yasama mimarı gibiydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 465 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar