Terörist devletçiklere izin verilemez

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Washington’daki “Şiddet yanlısı aşırı örgütlerle mücadele” toplantısında PYD ve Rakka’da açılan Öcalan posteri konusunda gereken tepkiyi ortaya...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Washington’daki “Şiddet yanlısı aşırı örgütlerle mücadele” toplantısında PYD ve Rakka’da açılan Öcalan posteri konusunda gereken tepkiyi ortaya koydu; “PKK'nın farklı isimler kullanarak Türkiye'nin güneyinde bir terör koridoru oluşturmasına Türkiye izin vermez” diye resti çekti.

Şiddet yanlısı aşırı örgütleri dert edindiğini söyleyen bazı ülkeler doğrudan terör üreten örgütleri devletleştirmeye çalışıyorlar.

DEAŞ bir terör örgütüydü ve neredeyse bütün dünyayı karşısında bir cephe haline getirdi. Peki, PYD/YPG nedir? İkisi de masum sivilleri katleden, komşu ülkelere ve halklara tehdit oluşturan örgütler değil midir?

DEA

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 465 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar