Karşıtlık, takıntı ve insafsızlık…

Tuhaf bir psikoloji var. AK Parti ve Erdoğan karşıtlığı takıntılı bir halet-i ruhiye üretiyor. Konu her ne olursa, karşıdaki kişi her kim olursa olsun oklar ona yine ona çevriliyor.Bu zihniyet önce CHP yönetiminde...

Tuhaf bir psikoloji var. AK Parti ve Erdoğan karşıtlığı takıntılı bir halet-i ruhiye üretiyor. Konu her ne olursa, karşıdaki kişi her kim olursa olsun oklar ona yine ona çevriliyor.

Bu zihniyet önce CHP yönetiminde ortaya çıktı. Suriye uçağımızı düşürdü Esed yerine Erdoğan’ı eleştirdiler. FETÖ darbeye kalkıştı Erdoğan’ı darbe yapmakla suçladılar. DEAŞ’an PKK’ya, Ermenistan’dan Fransa’ya hangi örgüt, hangi ülke Türkiye ile sorun yaşasa hedefe sorunu üreteni değil Erdoğan’ı koydular.

Siyasette elbette rakibinizi muhatap alır ve onu eleştirirsiniz ama hakkaniyet ve insaf önce adil bir şekilde sorunu üreten tarafa laf söylemeyi gerektirir. İçerideki Erdoğan düşmanlığı sebebiyle dışarıdaki Türkiye düşmanlarını eleştirmemek, kılıcı hep içeriye sallamak başkalarının ekmeğine yağ sürmektir.

Bu zihniyet giderek yayılıyor.

CHP’liler çamlar deviriyor, ‘biz kendimize bakalım’ diyorlar.

HDPR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 465 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar