Biden'la saf tutan ezikler…

AK Parti'nin kuruluşundan beri önemli bir mottosu vardır. Bu, 'Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye razıyız' şeklinde bir ifadedir.Ülkenin menfaatlerini kendi menfaatlerinin önüne koymak milli bir duruş ve önemli bir erdemdir.Kendi...

AK Parti'nin kuruluşundan beri önemli bir mottosu vardır. Bu, 'Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye razıyız' şeklinde bir ifadedir.

Ülkenin menfaatlerini kendi menfaatlerinin önüne koymak milli bir duruş ve önemli bir erdemdir.

Kendi siyasi hedefleri için ülkenin kayba uğramasını en büyük kayıp olarak gören bu anlayış vatanseverlikle yoğrulmuştur.

AK Parti, kendi siyasi faydasına ülkenin zararına olacak herhangi bir işin içine girmemeye çalışmış, Türkiye'nin selametini en önemli siyasi öncelik olarak kabul etmiştir.

ABD Başkanı Biden'ın 'sözde soykırım'a yönelik açıklamalarına verilen kimi tepkiler tam da bu anlayışın tersini yansıtıyor.

'Erdoğan batsın da Türkiye'ye ne olursa olsun' şeklindeki bu anlayış Biden'ın açıklamasıyla bir kez daha kendisini gösterdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 465 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar