Başkomutana vücudunu siper eden kahramanlar

15 Temmuz gecesi kanlı darbe girişiminde bulunan FETÖ’cü teröristler için Türkiye’yi devirmenin yolu, Erdoğan’ı devirmekten geçiyordu. Cunta darbesinin tüm planları Cumhurbaşkanı...

15 Temmuz gecesi kanlı darbe girişiminde bulunan FETÖ’cü teröristler için Türkiye’yi devirmenin yolu, Erdoğan’ı devirmekten geçiyordu. Cunta darbesinin tüm planları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etkisizleştirmek üzerine kurulmuştu. Erdoğan susturulacak, millet susturulacaktı.

Hainler Cumhurbaşkanımıza ulaşamadan Cumhurbaşkanımız milletine ulaştı ve demokrasi direnişinin fitilini ateşledi.

Evet siyasi tarihimizin en büyük demokrasi şahlanışının fitilini Erdoğan Marmaris’te ateşledi ve ortaya koyduğu liderlikle sadece cuntacı darbecilerin püskürtülmesini sağlamadı, aynı zamanda onlarca yıldır darbeler üzerinden kurgulanan uydu ülke oyununu bozdu. Erdoğan, demokrasi ile tam bağımsızlık arasındaki ilişkiyi yeniden tesis etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın darbecilerin hava üstünlüğüne sahip olduğu bir ortamda uçağa binmesi akıl almaz bir cesaret örneğidir. Ankara’nın ve İstanbul’un semalarında darbeci pilotlar terör estirirken en korumasız ve en savunmasız şekilde uçağa binebilmek her yiğidin harcı değildir.

Erdoğan’ın darbeciler kaldığı yere ulaşamadan oradan ayrılması ve İstanbul’a kadar sağ salim gidebilmesi bana göre doğrudan Allah’ın bir lütfudur ve himayesidir.

Darbe söylentilerinin çıktığı ilk anda Muğla AK Parti teşkilatı ve Marmarisliler Cumhurbaşkanımızın kaldığı otelin önüne toplanmıştır. Bu topluluk, Erdoğan’ın çağrısına ilk uyanlardandır ve demokrasi şahlanışının ilk kahramanlarındandır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 465 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar