Akla zarar sorulara cevap beklemek

Kılıçdaroğlu'nun dayatmaya varan soru-cevap tarzında ısrar etmesi anlaşılan bir tür muhataplık oluşturma, gündem belirleme, köşeye sıkıştırma amacı taşıyor. Ama bunların hiçbirisi olmuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir belli konularda sorular soruyor ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dan cevaplar istiyor. Bu yöntemi adet haline getirdi.

Çok makul, çok gerekli, çok önemli, çok mantıklı olduğunu düşündüğü soruları tekrar ederek hükümeti köşeye sıkıştırdığını zannediyor.

Oysa soruların tutar tarafı yok, birçoğu kuyuya atılan taş mesabesinde.

Buna rağmen her gün kuyuya attığı taşları Erdoğan'ın çıkarmasını istiyor, bunun için ısrar ediyor. Cevap verilse de verilmese de aynı soruları sormayı sürdürüyor.

Örneğin göçmenler için yapılan masraflarla ilgili sorusuna defalarca cevap verildi ama o hiç duymamış gibi yapmayı tercih etti.

Kılıçdaroğlu'nun bazı soruları gerçekten akıl mantık işi değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 464 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar